ONTDEK DE ONGEKEND ENGELSE LUXE, COMFORT EN COMPLEETHEID

Elddis Nederland is de Nederlandse importeur van Elddis caravans. De modellen serie Elddis is in alle opzichten uniek te noemen.

Op de eerste plaatst door de SoLid constructie, het speciale verlijmingproces van de Elddis opbouw. Het is een revolutionaire constructietechniek waarbij de totale opbouw tot en met het chassis wordt gelijmd in plaats van geschroefd. Zo ontstaat een hecht, stijf en zeer sterk opgebouwd exterieur van de caravan. Tevens zorgt deze constructievorm ervoor dat de caravan lichter wordt, waardoor er meer accessoires kunnen worden ingebouwd terwijl het gewicht toch laag blijft. Bovendien levert dit ook een superieure waterafdichting op. Geen wonder dat Elddis 10 jaar garantie geeft op vocht- en waterbestendigheid.

Exterieur en interieur

Naast de elegante en sportieve uitstraling van hun exterieur blinken alle Elddis modellen vooral uit in hun luxe, comfortabele en uiterst complete interieurs. Veel bewegingsruimte, opbergruimte en
bij de meeste modellen badkamers met een separate douchecabine, ovens, en zogenaamde eilandbedden. In het totaal komt Elddis voor het nieuwe seizoen met 10 modellen op de markt, waaronder een nieuw superlicht instapmodel waarbij het ook niet ontbreekt aan comfort en luxe: de Xplore 422.

De lichtste en meest compacte van Elddis

De Xplore 422 is uitgevoerd met een eind-hoekkeuken en een apart toilet met een separate douchecabine. De verwarming en warmwatervoorziening bevinden zich beide onder de vloer. Deze zijn eenvoudig te bedienen door middel van een touchscreen paneel bij de entreedeur. Met één klik zet u de kachel en boiler in werking. U heeft daarbij de keuze uit gas of stroom. De beide lange zitbanken dienen tevens als twee comfortabele eenpersoonsbedden. De Xplore 422 weegt slechts 925 kilogram en dat is inclusie reservewiel en houder, tapijtset, radio, Cd-speler, hordeur enzovoort. Maximaal toegelaten gewicht is 1.200 kilogram. Blijft dus totaal een belading van 275 kilogram over.

Explore 422 - Kijkje in de keuken
Explore 422: Kijkje in de keuken

 

Explore 422 - De fraaie zitbanken dienen ook als comfortabele slaapplaatsen
Explore 422: De fraaie zitbanken dienen ook als comfortabele slaapplaatsen

 

Explore 422 - Echt baden in luxe...
Explore 422: Echt baden in luxe…

 

SELFSUPPORTING CARAVANS

 

En dit zijn de vernieuwingen in de andere series:

De Avante serie krijgt een meer moderne grijs houtdecor, en een nieuwe bekleding. Meer loopruimte bij het voeteneind van het eilandbed, de verbeterde AL-KO ATC 2.0 systeem, een groot dakraam, lichtmetalen velgen). Een nieuwe witte buitenkleur met een nieuwe striping. De Avante is verkrijgbaar in de modellen 454, 550 en 554.

De Affinity serie heeft eveneens meer loopruimte bij het eilandbed, omdat de Alde verwarming nu is omgeleid onder het bed in plaats van langs de vloerplint. Verder nu ook het AL-KO ATC 2.0 systeem. Een nieuwe bekleding en verbeterde verlichting, het exterieur krijgt een nieuwe witte Carrara kleur met bijpassende striping. De Affinity 520 heeft een toilet/omkleedruimte over de volle breedte van de caravan met 2 lange zit/slaapbanken. Verder verkrijgbaar in vastbedmodellen 550, 554, 574.

De nieuwe Affiniti 554
De nieuwe Affiniti 554.

 

Het luxe interieur van de Affinity met eilandbed
Het luxe interieur van de Affinity met eilandbed.

 

De Crusader serie, het topsegment van Elddis heeft nieuwe bekleding en werkbladen plus kastdeuren in een nieuwe kleur. Voorts zijn alle laden voorzien van soft-close sluitingssysteem en is ook de verlichting geperfectioneerd. De Crusader wordt geleverd in de modellen Mistral en Aurora (eilandbed in de breedte of in de lengte van de caravan).

De Crusader Aurora - het topsegment
De Crusader Aurora – het topsegment.

 

ANDERS DAN ANDERS..!

 

elddis logo

Elddis Nederland B.V.
Helderseweg 50
1817 BA Alkmaar.
T. +31 (0)72 51 55 281
E. info@elddis.nl
www.elddis.nl

Meer informatie, openingstijden en dealeradressen: www.elddis.nl< Terug naar de vorige pagina