Als je spreekt van een geslaagde update van een toch al luxe caravan, dan is Fendt met het model Bianco Activ 2021 een terechte koploper.

Nieuw is de vermelding van de modelnaam op de bumper
Nieuw is de vermelding van de modelnaam op de bumper

De gehele serie van 7 modellen is in een nieuw jasje gestoken. Dan hebben we het onder meer over het nieuwe Fendt LFI front, de nieuwe markeringslichten en de tochtstrook lijsten bij de ingang. Deze toevoegingen geven het exterieur een extra elegante en fraaie uitstraling. Ook op de achterzijde van de modellen vinden we nieuwe details zoals de verlichting units met donkere optiek en geheel nieuwe handgrepen. Nog een klein detail is dat op de achterbumper de naam van het desbetreffende model wordt getoond. Dus mocht u achter deze caravan rijden, dan weet u direct om welk merk en type caravan het gaat. Een belangrijke toegepaste technische innovatie is het feit dat het chassis nu is uitgerust met AL-KO AAA zelfstellende remmen. En dat biedt een extra stuk veiligheid.

Welkom in het interieur van de nieuwe Fendt Bianco Activ 445 SFB

Het eerste wat opvalt als we de Bianco Activ 445 SFB binnenstappen zijn de lichte kleuren van de bekleding, de gordijnen en het bijpassende houtdecor dat nu bestaat uit horizontale nerven. De indirecte verlichting boven de klepkastjes geven het interieur een prettige warme uitstraling.

Het warme interieur van de Bianco Activ 44 SFB
Het warme interieur van de Bianco Activ 44 SFB

 

Kijken we naar de indeling, dan zien we in de boeg van de caravan een Frans tweepersoonsbed, dat wat hoger dan normaal is geplaatst. De reden daarvan is dat het serviceluik aan de buitenzijde ook verhoogd is zodat u de berging onder het bed wat makkelijker kunt bereiken. Naast het bed bevinden zich de toiletruimte en een aparte wastafel.

De robuuste keuken met daarachter het Franse bed
De robuuste keuken met daarachter het Franse bed

 

De robuuste keuken in het middendeel heeft een handige aflegbar. Tussen de keuken en het bed is de wand uitgerust met 2 kledinghaken. Tegenover de keuken, direct naast de entreedeur is een 133 liter Slim Tower koel /vriescombinatie met een aan twee zijdes te openen deur. Dus ook direct bereikbaar vanaf buiten of vanuit de voortent.

De lichtkleurige bekleding past perfect bij het meubeldecor Flexibele nachtlampjes in het slaapvertrek

In het achterdeel van de Bianco Activ 445 SFB is het comfortabel relaxen in de zeer royale rondzit, die overigens snel om te bouwen is tot een extra slaapplek. De caravan beschikt verder over een grote kast met legplanken, die naar behoefte ook veranderd kan worden in een hangkast.

Handige wandhaken voor de kleding in het slaapvertrek De frisse toiletruimte… Naast het bed een royale wastafel…

In de Fendt Bianco Activ serie behoort de nieuwe Truma Combi 4, een 10 liter waterboiler en kachel in één nu ook tot de standaarduitrusting. De installatie bevindt zich onder de rondzit en is te bedienen met de Truma iNet Box.

De tweezijdig te openen koel / vriescombinatie
De tweezijdig te openen koel / vriescombinatie

 

Al met al is de Bianco Activ 445 SFB een ideale reisgezel waar het gaat om luxe en comfort.

Meer informatie en dealeradressen: www.fendt-dealers.nl< Terug naar de vorige pagina