Als je zoals Fendt al 50 jaar lang caravans bouwt van voortdurend geteste hoogwaardige materialen, dan is het niet verwonderlijk dat het eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In het bijzonder geldt dat voor de drie nieuwste Diamant modellen, nu ook nog eens standaard uitgerust met onderdelen van het “Pakket 50 jaren Fendt Caravans”, waaronder de Avento Comfort dakairco van Truma. Maar er is voor het komend seizoen nog veel meer nieuw in het stijlvolle interieur van de Fendt Diamant 560 SF. Stuk voor stuk extra voorzieningen die de luxe en het comfort van dit model tot een ongekende hoogte brengen.

Welkom in een vorstelijk onderkomen

Het meest opvallende bij het binnenstappen in de 560 SF is een grote chique zitgroep in de boeg van de caravan met een echt lederen Zingst bekleding. (Eventueel kunt u ook kiezen voor de hoogwaardige stoffenvariant “Medina”). De hoofdsteunen van de zitgroep zijn in hoogte verstelbaar. Het grote dakraam Skylight boven de zitgroep zorgt voor een aangename verspreiding van het daglicht. Maar net zo sfeervol is de indirecte verlichting in de avonduren. Ook het dakraam is voorzien van LED-verlichting. De Truma dakairco kan op elk gewenst moment voor een prettig binnenklimaat zorgen. Natuurlijk bestaat het dak uit hagelbestendiger GFK. Dit is inclusief de lederen bekleding onderdeel van het pakket 50 jaren Fendt Caravans.

De zeer royale zitgroep…
De zeer royale zitgroep…

 

Echt lederen Zingst bekleding…
Echt lederen Zingst bekleding…

 

Het grote dakraam Skylight en de dakairco
Het grote dakraam Skylight en de dakairco

 

Heerlijk koken…

We nemen een kijkje in de moderne keuken die voorzien is van een 3-pits gaskomfoor, een RVS spoelbak en (u raadt het al) een oven. Tegenover de keuken bevindt zich een aan twee zijden te openen 133 liter Dometic koelkast met een extra groot vriesvak. Het warme water voor de keuken, de douche en de wastafel wordt geregeld via de Truma Combi 6 die naast het verwarmen van het interieur, over een 10 liter boiler beschikt.

 

De luxe keuken en een kijkje in het slaapvertrek
De luxe keuken en een kijkje in het slaapvertrek

 

Indirecte verlichting in de keuken…
Indirecte verlichting in de keuken…
Het touchepanel van het CI-BUS boordmanagement
Het touchepanel van het CI-BUS boordmanagement

Warmte met een druk op de knop…

Overigens is de nieuwe Diamant deels eveneens voorzien van elektrische vloerverwarming. De Truma Combi 6 verwarming is via het touchepanel van het CI-BUS boordmanagement centraal te bedienen. Het systeem heeft ook een iNetbox en kan dus worden bediend met de Truma app van uw smartphone.

Slapen als een roos…

In het achterdeel van de caravan bevindt zich het slaapvertrek. Het brede Franse tweepersoonsbed heeft een 7 zones Klima matras dat garant staat voor uitstekend slaapcomfort. Naast het bed is de afsluitbare toilet-/ doucheruimte geplaatst en een aparte luxe wastafel. De kledingkast heeft een verlichting met bewegingssensor.

De aparte wastafel naast het bed…
De aparte wastafel naast het bed…

 

Nieuwigheden bij het exterieur…

De zijdelen van de Diamant 560 SF hebben een nieuwe striping en een nieuw logo gekregen. Ook de markante achterlichten en de vorm van de disselbak zijn nieuw, evenals de zwart gepolitoerde aluminium velgen. Natuurlijk zijn alle technische zaken met betrekking tot veiligheid onveranderd.

De robuuste deur met handig verlengd handvat
De robuuste deur met handig verlengd handvat

 

Kortom, de Fendt Diamant 560 SF heeft alles in zich voor een uiterst vorstelijke vakantie.

Meer informatie en dealeradressen: www.fendt-dealers.nl< Terug naar de vorige pagina