De Hobby Beachy

is een caravan waarbij je niet lang hoeft na te denken waar je die neer zou willen zetten. Aan het strand dus.

Hobby Beachy strand

Het liefst op een geheel vrije plek bij nog meer Beachy caravans van je vrienden, zodat je overdag lekker buiten kunt sporten en later tot in de kleine uurtjes een feestje met muziek en dans kunt houden. En dat alles onder het motto: niet moeilijk doen, maak het jezelf gemakkelijk. Daarvoor hoef je geen overtuigd hippie te zijn.

Hobby Beachy caravan

Het is dat de Hobby Beachy zo perfect en hoogwaardig is afgewerkt, naar de standaarden van Hobby, anders zou je misschien denken dat dit een zelfbouw-exemplaar is. Dat was ook een van de inspiraties van het ontwerpteam. De ontwerpers kregen vanaf het strand een paar stukken drijfhout, versleten touw en nog wat bij elkaar gejut materiaal op de ontwerptafel met de opdracht om dat te verwerken in de hele beleving van de caravan.

Hobby Beachy interieur

Het is dan ook niet vreemd dat de houten elementen in het interieur de look en feel van drijfhout hebben en de kleurstelling een combinatie is van zand- en riettinten. De opstelling van keuken, zitgroep en bergruimte is losjes.

Hobby Beachy ramen verlichting

De zitgroep kan letterlijk worden genomen want de twee lange banken biedt zitruimte voor een hele groep. Het kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een bed waar je als het ware in zou kunnen leven.

“Je fiets of een surfplank makkelijk inladen via de grote achterklep”

De grote achterklep laat in één keer het hele interieur onderdeel uitmaken van buiten. Ook dat is de beleving die de ontwerpers zochten: binnen moet je het gevoel hebben buiten te zijn. De achterklep heeft ook zo zijn praktische voordelen. Het maakt het makkelijk om fietsen of een surfplank in te laden, want de ruimte tussen de banken kan vrij worden gemaakt.

Hobby Beachy zitgroep Hobby Beachy Van zitgroep Hobby Beachy Van

De Hobby Beachy is de caravan voor het jonge gezin dat nog graag ongebonden en vrij de wereld wil ontdekken. Hoewel de Beachy helemaal past in een landschap van strand en duinen, is er niets op tegen om ermee naar bos, bergen of de stad te gaan. Er zijn drie types caravan. De Beachy 360 is groot genoeg voor twee volwassenen en een kind.

De Beachy 420 is voor een gezin met een klein kind. De Beachy 450 is voor een gezin met twee kinderen en heeft zitplaatsen voor wel acht personen.

 

HOBBY BEACHY
Vind jouw dealer
www.beachy.de/nl/stap-maar-in/< Terug naar de vorige pagina