De Aero Cabin One van Smitveld vouwwagens uit Alkmaar is een innovatief nieuwe caravan en richt zich op het bieden van ultiem comfort, ruimte en rijgemak. De compacte omvang van deze caravan zal je verrassen, maar wat echt opvalt, is de overvloedige binnenruimte.

Innovatieve Aero Cabin One vrijstaand

Kom binnen via de comfortabel verlaagde en extra brede instap, en ontdek het gemak van de luxe kookunit, die ook eenvoudig buiten te gebruiken is. De koelkast is slim ontworpen, zodat je deze van buitenaf kunt openen, perfect voor gezellige momenten onder de luifel. De zitplaatsen in de Aero Cabin One zijn royaal bemeten en voorzien van comfortabele kussens. De kurkvloer voelt heerlijk aan je voeten, en het absolute hoogtepunt is het echte kingsize bed, een unicum in de wereld van caravans.

Innovatieve Aero Cabin One - keuken

Van compact naar ruim formaat op de camping

Wat de Aero Cabin One echt bijzonder maakt, is het unieke uitschuif- en pop-upsysteem, dat de binnenruimte aanzienlijk vergroot. Wanneer het dak omhoog klapt, geniet je binnen van een stahoogte tot wel 2,4 meter! De uitschuifmodule voegt 70 centimeter extra lengte toe, precies genoeg voor het royale Kingsize bed van 170×220 cm. Dit creëert voldoende binnenruimte om comfortabel te zitten en te genieten van je reis.

Innovatieve Aero Cabin One - overvloedige binnenruimte

Een bed van thuis-kwaliteit

Innovatieve Aero Cabin One - Van compact naar ruim formaat op de campingIn de Aero Cabin One vind je twee matrassen van 85×220 cm, maar liefst 15 cm dik, met daaronder het uiterst comfortabele Froli systeem. Dit systeem bestaat uit onafhankelijke schotels die zorgen voor optimaal comfort en de juiste ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. Met deze royale matrassen is een goede nachtrust gegarandeerd, zelfs in deze compacte caravan. Dankzij de compacte buitenafmetingen biedt de Aero Cabin One een prima rijervaring. Met een breedte van slechts 190 cm is deze caravan even breed als de meeste auto’s, waardoor extra spiegels vaak overbodig zijn. Bovendien meet de caravan een bescheiden hoogte van 2 meter met een lengte van 5,5 meter, waardoor zelfs de kleinste Franse dorpjes geen obstakel vormen. Onder de caravan ligt een op maat gemaakt chassis van AL-KO, voorzien van stevige uitdraaisteunen, klaar voor een mover en uitgerust met opvallende 15-inch wielen.

Hoewel de Aero Cabin One volledig nieuw is ontwikkeld, komt deze ‘kleine caravan’ voort uit een gerenommeerde stal. De caravan is namelijk het geesteskind van Smitveld vouwwagens Alkmaar, een bedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring in de wereld van vouwwagens. Marco Smit van Smitveld Vouwwagens:
“Onze rijke ervaring is naadloos geïntegreerd in de Aero Cabin One, wat zorgt voor een ongeëvenaarde combinatie van innovatie en vakmanschap. Met zijn unieke ontwerp, ruime interieur en hoogwaardige voorzieningen is dit een caravan die kampeerliefhebbers zeker
zal aanspreken.”

Meerdere indrukken van de Aero Cabin One met alle luxe die deze compacte caravan te bieden heeft kun je ervaren bij Smitveld vouwwagens in Alkmaar.

Smitveld vouwwagens Alkmaar
Berenkoog 95 Alkmaar
tel. 0251-670173
www.aerocabin.nl< Terug naar de vorige pagina