De luxe frontkeuken met panoramadakluikDe Vivo 580 D is ontegenzeggelijk het vlaggenschip in de nieuwe Vivo modellenserie van LMC. Een combinatie van comfort en ruimte in een zeer praktische, eigentijdse indeling. Het meest opvallende aan de Vivo 580 D is de frontkeuken, geplaatst direct onder het panoramavenster. Een ander verrassend voorbeeld van luxe en comfort is de grote badkamer over de volle breedte van het achterdeel, direct gelegen achter het comfortabele Frans tweepersoonsbed aan de voortentzijde.

Het interieur van alle Vivo modellen is voor het seizoen 2021 gemoderniseerd en onder andere voorzien van een chique bi-coler meubeldecor met lichte houttinten en beige accenten. De indirecte LED lichtstrips bij de bovenkastjes geven het interieur een extra warme uitstraling. Die bovenkastjes zijn overigens uitgerust met softclose scharnieren.

De achterzijde met geintegreerde moderne verlichting Het grote serviceluik aan de tentzijde Stijlvolle bovenkastjes met softclose scharnieren

De keuken daagt elke huiskok uit tot het creëren van de heerlijkste gerechten. Het grote werkblad biedt daarbij veel ruimte aan alle benodigde ingrediënten, potten en pannen. Het grote panoramadakluik geeft de keuken overdag een aangename lichtinval en zorgt er tevens voor dat de kookgeurtjes naar buiten worden afgevoerd. Bijna vanzelfsprekend heeft de Vivo 580 D een grote 141 liter koelkast met een royaal vriesvak aan boord.

Zithoek met opklapbare tafel
Zithoek met opklapbare tafel

In de “woonkamer” bevinden zich een fauteuil en een zitbank tegenover elkaar geplaatst met daartussen een stijlvolle tafel. De tafel kan tot de helft worden ingeklapt, waardoor er een extra ruime doorgang ontstaat naar het slaapvertrek en de badkamer. De bank kan desgewenst ook worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.
De grote bergruimte onder het Franse tweepersoonsbed kan aan de tentzijde worden bereikt via een extra breed serviceluik.

Alle Vivo modellen zijn uitgerust met de zelfstellende AL-KO AAA Premium Brake remmen

Op sanitairgebied is de luxe badkamer over de volle breedte van de caravan echt top! Hier bevinden zich een elektrisch draaibaar cassettetoilet, een ruime wastafel en een complete douchecabine.

De 141 liter koelkast met grote vriesruimte Genieten van een heerlijk nachtrust in het Franse bed Kijkje in de luxe badkamer

Bij de standaarduitrusting behoren een elektrische boiler, ringverwarming, een 40 liter verswatertank, een 25 liter rolbare afvalwatertank, LED voortentverlichting boven de deur etc.

Meer informatie en dealeradressen:
www.lmc-caravan.nl< Terug naar de vorige pagina