GEZELLIG EN SERVICEGERICHT FAMILIEBEDRIJF

ACB AlmereAlmeers Caravan Bedrijf (ACB) is gespecialiseerd in caravans, campers, onderhoud, schadeherstel en er is een uitgebreide shop voor al uw kampeerbenodigdheden. Tevens is ACB het enige gasvulstation in Flevoland waar de gasflessen bijgevuld kunnen worden.

Het interieur van alle Vivo modellen is voor het seizoen 2021 gemoderniseerd en onder andere voorzien van een chique bi-coler meubeldecor met lichte houttinten en beige accenten. De indirecte LED lichtstrips bij de bovenkastjes geven het interieur een extra warme uitstraling. Die bovenkastjes zijn overigens uitgerust met softclose scharnieren.

Showroom met nieuwe caravans

In de caravanshowroom staan diverse modellen ruim opgesteld, zodat klanten goed kunnen rondkijken. ACB is trotse dealer van Bürstner, Eriba en LMC caravans. Op het buitenterrein staan nog veel meer nieuwe caravans, campers en occasions. Het is overigens ook mogelijk om een caravan te huren en vanaf het najaar 2020 worden er ook campers verhuurd. Eigenaar Ruud Davids: “Een grote verbetering in ons pand is dat we nu 4 bruggen in de moderne werkplaats hebben en voor elke brug een eigen roldeur. Zo heeft elke monteur een eigen werkplek gekregen. Reparatie en onderhoud doen we ook voor andere merken, maar het meest gaat het om onze merken Eriba, Bürstner en LMC.”

Specialist voor kampeeraccessoires

ACB Caravanbedrijf in Almere is alweer een jaar in het nieuwe pand aan de Groene Kadeweg 13 te vinden. Een servicegericht en zeer uitgebreide familiebedrijf waar verkoop van caravans, accessoires en kampeerartikelen gecombineerd wordt met onderhoud en schadeherstel in de moderne, geavanceerde werkplaats.

ACB Almere - winkel

ACB heeft in het pand een nieuwe samenwerkingspartner voor al uw kampeerartikelen: Fritz Berger. Complete kwaliteit voor nog meer kampeerplezier! “Naast de Fritz-Berger producten hebben we ook nog een aantal producten van andere leveranciers, van wandelschoenen tot outdoor kleding en van airco’s tot movers.”

ACB logo

ACB Caravanbedrijf
Groene Kadeweg 13
1332 BV Almere
T. 036 – 540 09 09
E. info@acb-caravans.nl
www.acb-caravans.nl

Verkoop – Onderhoud – Voortenten/Luifels – Kampeerwinkel/Shop – Schadeherstel< Terug naar de vorige pagina