Grote voorraad van CaravanCentrum Treffers, maakt het mogelijk snel te genieten!

Bij aankomst bij CaravanCentrum Treffers aan de Wetering 8 op Industrieterrein De Wijsterd in Oosterhout kijken we naar een voorplein voor de showroom dat volledig is gevuld met lange rijen nieuwe caravans van de merken Bürstner, LMC, Elddis, en Sprite. “CaravanCentrum Treffers helpt u supersnel onderweg in een nieuwe caravan van 2023. Dat is onze boodschap,” zegt Erwin Treffers die samen met zijn vrouw Philippina eigenaar is van het caravancentrum.

LMC Sprite Burstner Elddis

De lange rijen nieuwe modellen in de showroom“Je gelooft het niet! Maar hier komen nog een veertigtal nieuwe modellen bij. Momenteel worden nauwelijks occasions aangeboden. Toen we in 2022 zagen dat de caravanmarkt, ondanks de coronacrisis, sterk aantrok, hebben we het risico genomen een grote voorraad aan nieuwe modellen te bestellen. Nu kunnen we iedereen snel laten genieten in een nieuwe caravan model 2023,” zegt Erwin Treffers.

“De merken LMC en Bürstner sluiten in prijs perfect aan op een goede occasion. Voor enkele duizend euro meer heb je een volledig nieuwe LMC of Bürstner. In combinatie met de merken Elddis en Sprite hebben we voor elke wens een passend model, van een ruime familiecaravan, tot een knusse maar zeer luxe Sprite.”

De boodschap van Erwin Treffers zal veel caravanliefhebbers aanspreken. Mede door de groei die de caravanmarkt doormaakt en omdat fabrikanten de vraag nauwelijks kunnen bijbenen, is het een bijzondere kracht van CaravanCentrum Treffers om vanuit hun voorraad relaties te kunnen helpen.

Dealerschap Bürstner

Nieuw binnen dit assortiment is het merk Bürstner. Het Duitse merk zet al meer dan 55 jaar een luxe en degelijke caravan- en camperrange in de markt. Elk seizoen opnieuw brengen ze nieuwe innovatieve modellen. Bürstner staat bekend om hun ergonomie en het beter-slapen concept. Een Duitse merk produceert degelijke luxe caravans die van alle gemakken zijn voorzien. “We zijn zeer blij met Bürstner als toevoeging aan onze vloot. Bürstner is een sterk A-merk. Toen het dealerschap voor de regio Zuid/West Nederland vrijkwam hoefden we niet lang na te denken,” aldus Erwin.

“Met Bürstner, LMC, Elddis en Sprite hebben we in alle prijsklassen en in elke afmeting een passende caravan, van het gezin dat met de kinderen ruim wil recreëren, tot de 50-plussers voor wie luxe een belangrijke rol speelt. Voor hen zijn de Engelse Sprite modellen een toepasselijke caravan; compleet en zeer luxe uitgevoerd, alsof je thuis op de bank zit.”

Werking van de moderne koppeling
Werking van de moderne koppeling

Reparaties onder BOVAG-garantie

Ook voor onderhoud, reparatie en het monteren van accessoires kan men terecht in de ruim geoutilleerde werkplaats van CaravanCentrum Treffers. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder BOVAG -garantie. Tijdens onze rondgang door de showroom van CaravanCentrum Treffers namen we enkele modellen als voorbeeld voor de brede range aan mogelijkheden.

De LMC Style 440 D met Frans bed

De LMC Style 440 D is een ruime en comfortabele caravan. Hij is uitgerust met een Frans bed, oftewel een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer is niet alleen een wastafel aanwezig, maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Op koudere dagen zorgt de verwarming voor voldoende comfort. De caravan is uitgerust met een hordeur. De zitgroep is ruim en zeer comfortabel. De 440 D is bovendien voorzien van een extra groot aanrecht als ideale werkruimte

De LMC Style 440 D met Frans bed De LMC Style 440 D interieur

Technische gegevens LMC Style 440 D
lengte: 682 cm
breedte: 232 cm
hoogte: 260 cm
Gewicht rijklaar: 1163 kg
laadvermogen: 197 kg
Aantal slaapplaatsen: 2 – 4
Bedden voor: 210 x 144 – 110 cm
Bedden achter: 212 x 132 – 148 cm

Bürstner Averso Plus 500 TS met hefbed liefst zes slaapplaatsen

De Bürstner Averso Plus 500 TS is een caravan met een hefbed. Dus ook de kinderen, of de vrienden of familieleden vinden een comfortabele slaapplaats. Naast het benedenbed voor twee personen is ook de bank tot twee slaapplaatsen te maken. Ook in de zithoek is rond de tafel voldoende zitplaats voor vijf of zes personen. In het middengedeelte is de keuken voorzien van driepits gasfornuis, spoelbak met kraan en een glazen afdekplaat. Verder een hoge koelkast met vriesvak. Boven de keuken voldoende bergruimte evenals in de laden onder het keukenblok. Achterin een ruim bed voor twee personen, toilet met douche en dakraam, wasbakje met kraan en natuurlijk het eerdergenoemde hefbed.

Bürstner Averso Plus 500 TS Bürstner Averso Plus 500 TS interieur

Technische gegevens Bürstner Averso Plus 500 TS

LXBXH: 727 X 232 X 271 cm

Massa: 1.300 kg
gewicht: 1.700 kg

Laadvermogen: 300/700 kg
Slaaplaatsen met hefbed: 6

Sprite Cruzer 550 SR Meer Queensbed en grote badkamer

Achter in het zeer luxe model, de Engelse Sprite Cruzer 550 SR, is over de volle breedte een ruime badkamer, met apart toilet, wastafel met spiegel en douche. Boven het royale bed is een dakraam en langs de zijkanten zijn bergkasten. Aan het voeteneind een raam zodat je rechtstreeks vanuit je bed de omgeving kunt beschouwen. Het slaapgedeelte kent een schuifdeur om de privacy te bewaren. In het middendeel de keuken met een vierpits fornuis, spoelbak en kraan, maar ook een hoge koelkast met vriesvak. Het zitgedeelte is zeer ruim en de bank is eenvoudig tot een tweepersoonsbed te maken. Bijzonder is het panoramadak en de luxe vloer uitgevoerd in een donker eiken kleur.

Sprite Cruzer 550 SR - Meer Queensbed en grote badkamer Sprite Cruzer 550 SR interieur

Technische gegevens van de Sprite Cruzer 550 SR
LXBXH: 754 X 244 x 261 cm
Massa ledig voertuig: 1.445 kg
Max toelaatbaar gewicht: 1.800 kg

 

Logo CaravanCentrum Treffers

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT Oosterhout
Tel. 0162 69 31 87 M. 06 55 83 66 18
info@caravancentrumtreffers.nl
www.caravancentrumtreffers.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:00 – 16:00 uur< Terug naar de vorige pagina