Het is CaravanCentrum Treffers ook dit seizoen weer gelukt: van de merken LMC, Sprite en Sterckeman staan alle modellen in de showroom

Met het aanbod van deze twee merken is er voor iedere type caravankampeerder wel een passend model. Eigenaren Erwin en Philippina Treffers vinden daarbij dat enkele mooie actiemodellen eruit springen.

LMC Musica 542 E
LMC Musica 542 E

Erwin en Philippina doen altijd veel moeite om alle modellen in de showroom te hebben. Erwin: “Een caravan is beleving en emotie. Je moet niet alleen binnen kunnen stappen om te weten wat de bewegingsruimte en de praktische indeling is. Je moet de vering van de zittingen ervaren, de lichtknopjes bedienen en zien wat het verschil is tussen een caravan van vijf en zes meter. Dat lukt niet bij een plaatje op een beeldscherm.”

Erwin en Philippina zijn er nog steeds trots op dat ze al enkele jaren dealer zijn van Sprite. Philippina: “Het is een Engels merk dat staat voor een hoge kwaliteit. Alle series van Sprite zijn zeer compleet uitgevoerd. Alles zit erop en eraan, waardoor ze in de hogere prijsklasse vallen. De Sprite Cruzer 550 SR is het topmodel. We hebben afgelopen jaar gemerkt dat die erg populair is en ook dit jaar verwachten we veel belangstelling. De Cruzer 550 SR heeft een doucheruimte in de ruime badkamer, een groot vrijstaand bed, luxe keukenapparatuur en de Swift Command app waarmee je vrijwel alle apparatuur kunt bedienen. De luxe en het comfort maakt dit tot een caravan die de 50-plusser hoog waardeert.”

Sprite Cruzer 550SR
Sprite Cruzer 550SR

De showroom is nu bij elkaar ruim duizend vierkante meter

Ze zijn nog trotser op de recente verdubbeling van de showroom waardoor het nieuwe dealerschap van LMC mogelijk is. Erwin: “De showroom is nu bij elkaar ruim duizend vierkante meter. Daardoor hebben we plek voor vijftig tot zestig demonstratiemodellen, dus ook alle modellen van LMC. Het assortiment van LMC loopt van instapmodellen tot het topsegment. LMC besteedt ook veel aandacht aan design en spreekt daarmee de nieuwe kampeerder aan die dat belangrijk vindt.”

Erwin: “Het instapmodel Sassino Comfort 460 E heeft een indeling met twee aparte bedden. Voor dit model hebben we een actie met een comfortpakket met enkele bedden en een aparte zit. De modellen van de Style Comfort zijn gebouwd op een compact chassis van 1.500 kg en hebben binnen toch voldoende ruimte. De Style Comfort 440 D heeft standaard een groot aanrecht en een Frans bed met een lengte van 210 centimeter. De 450 D heeft een vrijstaand bed waar je aan twee kanten kunt in- en uitstappen. Voor alle vier de modellen hebben we een speciale actie met een uitbreidingspakket.”

 

Logo CaravanCentrum Treffers

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT Oosterhout
Tel. 0162 69 31 87 M. 06 55 83 66 18
info@caravancentrumtreffers.nl
www.caravancentrumtreffers.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 10:00 – 17:00 uur< Terug naar de vorige pagina