Neem gerust de tijd voor een bezoek aan Caravancentrum Waterland

De trotse eigenaar Jan van Zon voor zijn caravancentrum
De trotse eigenaar Jan van Zon voor zijn caravancentrum

In de grote winkel en showroom zijn de nieuwste kampeer accessoires te bewonderen en staan er veel verschillende caravans en campers opgesteld. Van de nieuwste modellen en splinternieuwe designs tot aantrekkelijke occasions. Daarnaast beschikt Caravancentrum Waterland over een moderne werkplaats voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Het familiebedrijf Caravancentrum Waterland is te vinden op het nieuwe industrieterrein aan de rand van Purmerend. Het zeer ruim opgezette bedrijf is makkelijk te bereiken en voor klanten staat altijd een kop koffie klaar. Iedere klant krijgt een gedegen en eerlijk advies, zonder poeha . Daar wordt wel voor gezorgd door de gezellige, maar nuchtere eigenaar Jan van Zon.

Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Berdi, drie zoons en deskundige medewerkers. Bedrijfsleider Coen Lageveen: “Wij hebben een grote voorraad nieuwe en occasion caravans, voortenten en accessoires in de showroom, plus onze grote werkplaats. Voor onderhoud en reparatie aan caravans en campers. Onderhoud en een check voor je weer de weg op gaat is heel belangrijk!”

Caravancentrum waterland Caravancentrum waterland werkplaats Caravancentrum waterland deuropening

Fendt Diamant 650 SG

Kamperen is dé manier van vakantie vieren. Het geeft vrijheid. Er is dus veel interesse in caravans, campers en vouwwagens. Mensen willen ruimte, bewegingsvrijheid en misschien wel een nieuw design. “De nieuwe Fendt Diamant 650 SG springt er qua design uit.

Fendt Diamant 650 SG caravan

Het model is volledig opnieuw ontworpen en echt op de toekomst gericht. Het interieur van de Diamant kent een speciale optie ‘50 Years Fendt Caravan Package’. In dit speciale pakket is leren bekleding, een gemonteerde dakairco en een hagelbestendig dak inbegrepen. De Diamant heeft een nieuwe indeling met een tweepersoons bed en in deze modelserie zijn drie modellen.”

Fendt Diamant 650 SG interieur
Fendt Diamant 650 SG met optie ‘50 Years Fendt Caravan Package’, met o.a. leren bekleding, een gemonteerde dakairco en een hagelbestendig dak.

 

On tour met de ONTOUR

Een uitstekend instapmodel is de Hobby ONTOUR 470 UL. Een compacte, maar zeer complete caravan. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is. Zoals de mogelijkheid om van twee aparte bedden een king size bed te maken.

Hobby ONTOUR 470 UL is een compacte, maar zeer complete caravan
Hobby ONTOUR 470 UL is een compacte, maar zeer complete caravan.

Het lichtgewicht chassis en een breedte van 2.20 meter (i.p.v. de gangbare 2.30 meter) zorgen ervoor dat deze ONTOUR ook geschikt is voor kleinere auto’s en ideaal is om mee rond te trekken.

Bedrijfsleider Coen: “Er is veel interesse in caravans, campers en vouwwagens

Rondtrekken in een kampeerauto is ook optimaal!

Dat kan bijvoorbeeld met de Hobby Optima ONTOUR T65 GE.

Rondtrekken met de kampeerauto HobbyOptima ONTOUR T65 GE
Rondtrekken met de kampeerauto Hobby Optima ONTOUR T65 GE geeft echt een gevoel van vrijheid.

Selfsupporting dus genieten van de onafhankelijkheid om de wijde wereld in te trekken. Deze kampeerauto excelleert in compleetheid en maakt mobiel reizen voor iedereen aantrekkelijk. Je hoeft alleen nog eten in te laden en je bent klaar om te gaan en staan waar je wilt.

Caravancentrum waterland winkel

 

Caravancentrum waterland logo

Caravancentrum Waterland B.V.
Polderweg 18
1446 AA Purmerend
Tel. 0299 477 210
info@caravancentrumwaterland.nl
caravancentrumwaterland.nl

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur< Terug naar de vorige pagina