Vanaf de rotonde op de rondweg van Zutphen naar Lochem zie je het herkenbare witte bedrijf al liggen. Neem eens de moeite om van die rotonde af te slaan naar de Vordenseweg en bij Holiday Sport binnen te lopen. U waant zich in een andere wereld. Stap binnen in een sfeervolle vakantiewinkel met een groot assortiment caravans, kampeer- en wandelproducten.

Elddis Nederland is de Nederlandse importeur van Elddis caravans. De modellen serie Elddis is in alle opzichten uniek te noemen.

Kamperen en recreëren

Holiday Sport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop, onderhoud en schadeherstel van caravans. Daarnaast beschikt de winkel over een uitgebreide camping- en outdoor collectie. Alles wat u nodig heeft om te kamperen en recreëren vindt u in de ruim gesorteerde en sfeervolle winkel. Naast wandelschoenen hebben ze aanverwante artikelen zoals een schitterende collectie vrijetijdskleding, rugzakken, slaapzakken, en nog veel meer. In de kampeerwinkel vindt u de allerlaatste nieuwtjes op kampeergebied, voortenten, meubelen en verder alles wat comfort kan bieden om goed uitgerust op vakantie te gaan. In de wandelwinkel staat een leestafel die u omringt met 6000 reisboeken, zodat u de reis en vakantie goed kunt voorbereiden.

Hobby, Fendt en Dethleffs

Holiday Sport vertegenwoordigt het dealerschap van Hobby, Fendt en Dethleffs caravans. Drie topmerken die garant staan voor jarenlang vakantieplezier. Begin uw vakantie met een goed advies van de gepassioneerde caravanner. Sfeer is een belangrijke factor in het bedrijf. Een caravan bezitten en kopen is vooral emotie en daarom is het zo fijn om diverse merken op één locatie met elkaar te kunnen vergelijken.

De werkplaatsbezetting bestaat uit vakbekwame monteurs, die het hele jaar door caravans onderhouden en schades herstellen volgens BOVAG en FOCWA normen. Daarnaast vindt u een ruim assortiment caravanoccasions van alle merken. Deze worden met een BOVAG-garantie verkocht en afgeleverd. Bij Holiday Sport staan zorg, service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en spelen een centrale rol binnen het bedrijf.
Niet zo vreemd dus dat de klantenkring uit heel Nederland komt.

Gevoel van vrijheid

Het kamperen met een caravan is avontuurlijk en geeft een groot gevoel van vrijheid. Je reist door heel Europa in je eigen bed. Steeds meer mensen zoeken ontspanning in de natuur en genieten van de rust en ruimte. Er lekker op uit gaan in Nederland en over de landsgrenzen. Even weg van het rumoer van elke dag en een weekend met de caravan op pad. Misschien pakt u de rugzak en uw wandelschoenen voor een ontspannen wandeling in de bossen of over het strand. Neem een weg die u nog niet bewandeld heeft en ontdek nieuwe plekjes van ongekende schoonheid. Maar stap niet onvoorbereid in het avontuur. Loop eerst even binnen bij Holiday Sport in Lochem!

 

Logo Holiday Sport

Holiday Sport
Vordenseweg 1
7241 SB Lochem
T. 0573 253 795
E. info@holidaysport.nl
www.holidaysport.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
maandag en zondag gesloten< Terug naar de vorige pagina