One-stop-shopping voor de caravan- en camperliefhebber – Mobiledrome en de Vossenhoek

Henk Bakker startte in 1980 de Vossenhoek Caravan & Recreatie in het West-Brabantse Rucphen. Begin jaren ’90 nam zoon Ruud de zaak over. Toen hij in 2007 ging samenwerken met Theo de Jong van Caravanimport De Jong-van Hees uit Nispen begonnen ze in Oud Gastel/Roosendaal eveneens Mobiledrome. Recent werden, uit efficiencyoverwegingen, de Vossenhoek en Mobiledrome samengebracht op de locatie: Argon 33 in Oud Gastel/Roosendaal.

Mobiledrome en de vossenhoek ingang Mobiledrome en de vossenhoek balie Mobiledrome en de vossenhoek fietsendragers

Het samenbrengen op één locatie betekent dat op de Argon in Oud Gastel/Roosendaal een zeer uitgebreide range van campers en caravans samenkomen. Mobiledrome als dealer van de merken: Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer, Knaus/Tabbert en Weinsberg. De Vossenhoek brengt de caravan- en campermerken Dethleffs, Eriba, Knaus/Tabbert & T@B, de zilveren druppel caravan, mee.

Mobiledrome en de vossenhoek campinglampen

Naast de verkoop van nieuwe caravans verzorgen ze in het pand aan de Argon ook de verkoop van gebruikte caravans, is er een uitgebreide ruime winkel met caravan- en camperartikelen en presenteren ze op de verdieping een brede range van Isabella en Doréma voortenten. Verder hebben ze twee goed geoutilleerde werkplaatsen, één voor campers en de andere voor caravans. Hier worden zowel reparaties, onderhoud en schadeherstelwerkzaamheden uitgevoerd, alsmede het aanbrengen van accessoires.

De speciale afdeling tenten
De speciale afdeling tenten

Ook beschikken ze over een camper- en caravanstalling op externe locaties in Zundert en Nispen. Naast de keuze voor efficiency door alles op één locatie samen te brengen is de Argon voor klanten eenvoudig te bereiken. De zeer uitgebreide showroom ligt op het kruispunt van de snelwegen A17, A16 en A58, het punt waar de snelwegen vanuit Zeeland, Noord-Brabant, België en Zuid-Holland /Rotterdam samenkomen.

Steeds meer vierseizoenen campers en caravans

Tijdens onze rondgang door de winkel met marketing-verantwoordelijke Joey Sukkel praten we over de tendens die je binnen de caravanwereld ziet dat steeds meer vierseizoenen caravans en campers op de markt verschijnen. ”Dat komt enerzijds omdat met name senioren graag grote delen van het jaar met de camper onderweg gaan en ook niet meer alleen voor de warme landen kiezen, maar ook graag richting Scandinavië koersen. De producenten van caravans en campers haken daar gretig op in,” aldus Joey: die wijst op een andere ontwikkeling: de elektrische caravans: “Knaus bracht vorig seizoen de eerste volledige elektrische caravan op de markt aangedreven door de Knaus E-Power technologie.” Deze Knaus E-power is te zien in de showroom van Mobiledrome/Vossenhoek.

Wanneer we voorbij de caravans en campers komen voorzien van een luifel, wijst Joey op het brede arsenaal aan luifels, opgedeeld in de populaire zijwandluifels, dakluifels en de zakluifels oftewel etuiluifels genoemd. Deze etuiluifels worden als een etui in de voorrails van de caravan of camper geschoven.

drie aansprekende voorbeeldmodellen

Ook kozen we er voor enkele modellen extra in de schijnwerpers te zetten. Allereerst de…

Tabbert Cellini 750 HTD met slide-out

Tabbert Cellini 750 HTD met slide-outImposant aan de Tabbert Cellini is niet alleen zijn extra lengte van meer dan tien meter, maar nog meer de uitgeschoven keuken aan de zijkant. Hierdoor ontstaat een overweldigende keuken met een extra diep werkblad en een enorme ruimte die kan wedijveren met tal van thuiskeukens. Ook de badkamer is extra ruim.
Deze zeer luxe uitvoering maakt zeker ook indruk door haar look van echt hout.

Ronduit indrukwekkend zijn de in het meubilair geïntegreerde verlichtingselementen. Vanaf het plafond schijnt een zacht licht over de rondzit en over het Queen bed. De rondzit biedt de mogelijkheid om met zes personen te verzamelen rond de tafel. De rondzit is eveneens om te bouwen tot tweepersoonsbed. In het midden van de caravan bevindt zich het vaste bed. Hieronder vindt u voldoende opbergruimte die ook via het serviceluik bereikbaar is. De keuken heeft een 3-pits kooktoestel met elektrische ontsteking, en spoelbak en kraan met glazen afdekplaat en een hoge koelkast met liefst 177 liter met afzonderlijk vriesvak.

Technische specificaties Tabbert Cellini 750 THTD:

 • Aantal assen: 2
 • Lengte, incl. dissel: 1027 cm
 • Binnenlengte: 746 cm
 • Binnenbreedte: 250 / 234 cm
 • Binnenhoogte: 265 / 196 cm
 • Rijklaar gewicht: ca. 2.920 kg
 • Totaal toelaatbaar gewicht: 3.500 kg

Tabbert Pep Pantiga 550 met volledig nieuw interieur

Tabbert Pep Pantiga 550 met compleet nieuw interieurDe Tabbert Caravan Pep Pantiga 550 E kreeg een volledig nieuw interieur. Hij is uitgerust met de beste materialen en is voorzien van diverse luxe opties, zoals lichtmetalen velgen, comfort rolgordijnen en een panoramadakraam. Deze Pep Pantiga beschikt over twee enkelvoudige lengtebedden voorin de caravan. Hierdoor ligt u gescheiden tijdens het slapen. Achterin de caravan bevindt zich een rondzit voor 6-8 personen. Verder is de caravan uitgerust met een moderne keuken en een ruim toilet.

Technische specificaties:

 • Totale lengte incl. dissel: 790 cm
 • Totale breedte: 232 cm
 • Totale h/stahoogte: 260 / 196 cm
 • Rijklaargewicht: 1460 kg
 • Toelaatbaar totaalgewicht: 1700 kg

Knaus Tourer Van 500 LT op Volkswagenchassis

Knaus bracht dit jaar een nieuwe camper op de markt, gebouwd op een Volkswagenchassis. Dat betekent: oerdegelijk en betrouwbaar. Daarbij is de Tourer Van ideaal om te toeren door bergen en door mooie landschappen! Door de compacte bouw geniet u van optimaal rijcomfort. De Tourer Van is geschikt voor 2 tot 4 personen. Deze camper is compact gebouwd en beschikt over een royale zitgroep, Deze camper is ideaal ingericht voor 2 personen. Zo heeft u voldoende opbergruimte achterin de camper. Ook kunt u genieten van een ruime badkamer. Voorin kunt u met 4-6 personen plaatsnemen. Verder kunt u het hefbed laten zakken zodat u een 2-persoonsbed bed creëert.

Knaus Tourer

Technische specificaties:

 • Totale lengte: 589 cm
 • Breedte (buiten): 216 cm
 • Breedte binnen: 200 cm
 • Hoogte (buiten): 280 cm
 • Hoogte binnen: 199 cm
 • Rijklaar gewicht: 2.706 kg
 • Toegestane max. massa: 3200 kg
 • Max. resterend laadvermogen: 340 kg

 

logo mobiledrome en de vossenhoek

Mobiledrome en De Vossenhoek
Argon 33, 4751 XC Oud Gastel (Roosendaal)
T. 088 303 81 00
E. info@mobiledrome.nl
www.mobiledrome.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 17:30 uur,
zaterdag 10:00 – 17:00 uur, showweekenden
en feestdagen 11.00 – 17.00 uur< Terug naar de vorige pagina