Ook voor een occassion camper ga je naar Stam Caravans & Campers in Elburg

Ingmar Rietveld eigenaar van Stam Caravans en CampersIngmar Rietveld, eigenaar van Stam Caravans & Campers, vat het gerenommeerde bedrijf in Elburg zo samen: “Kamperen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt als een omgeving of het weer je tegen valt, trek je zo weer verder. Tijdens de zoektocht naar de meest praktische caravan is zo de handel in caravans en later campers ontstaan.”

De flexibiliteit van kamperen geeft vrijheid en zo bleek afgelopen jaren nog eens te meer, daar houden Nederlanders van. Er op uit met een caravan of camper is ‘booming’ en tegelijk ook van alle tijden. Stam Caravans & Campers in Elburg ging al in 1993 van start en werd in 2018 door de huidige eigenaar Ingmar overgenomen. “Ontstaan uit passie voor het kamperen! Wij zijn hét adres voor caravans en campers en wij hebben altijd een ruim aanbod en scherp geprijsde occasions staan, waarop wij service en garantie bieden. De campers en caravans die hier staan zijn van de eerste of tweede eigenaar en wij kijken altijd naar kwaliteit.” Neem zeker een kijkje in het prachtig pand met een showroom van maar liefst 3300 m2 en laat je informeren aan de gezellige bar met een kopje koffie of thee.

Stam Caravans en Campers ingang Er is een kleine kampeerwinkel

ER IS EEN KLEINE KAMPEERWINKEL VOOR ‘EERSTE HULP BIJ KAMPEREN’ VOOR WIE IN DE OMGEVING KAMPEERT.

Occasions

In de showroom en op het buitenterrein staan vele occasion campers en caravans, met natuurlijk ook ruimte voor prachtige en nieuwere Hobby en Knaus caravans. Er is veel keus, voor ieder wat wils, dus kijk vooral rustig rond. Ingmar kiest enkele modellen uit en toont de Fendt Bianco Activ 495 SFR, met mover, uit 2018.

Fendt Bianco Activ 495 SFR

Dat zie je niet vaak: een middenkeuken in L-vorm. De tweedehands Fendt Bianco Activ 495 SFR met middenkeuken heeft een apart afsluitbare ruimte met cassettetoilet en een wastafel aan de rechterzijde van het slaapgedeelte.
Dat zie je niet vaak: een middenkeuken in L-vorm. De tweedehands Fendt Bianco Activ 495 SFR met middenkeuken heeft een apart afsluitbare ruimte met cassettetoilet en een wastafel aan de rechterzijde van het slaapgedeelte.

De tweedehands Fendt Bianco Activ 495 SFR met middenkeuken

“Wat opvalt is de L-vormige middenkeuken. Je kunt royaal staan voor het 3-pits fornuis en spoelbak. Het slaapgedeelte met Frans bed is af te sluiten met een schuifwand. Bovendien heeft deze caravan een mover en kantelbaar fietsenrek.”

Chausson Titanium Ultimate 650

Chausson is in Nederland een relatief onbekend merk, maar het is een van de oudste bedrijven in de Franse automotive industrie. Deze occasion heeft veel leefruimte mede dankzij het hefbed waar je zonder trapje in kunt stappen. Face 2 Face zit met draaistoelen is royaal, net als de doucheruimte. Ook fijn: de camper heeft een automaat en 170 pk.

Chausson Titanium Ultimate 650

De keukenhoek is van alle gemakken voorzien
Handig! Een hefbed.
De keukenhoek is van alle gemakken voorzien
De keukenhoek is van alle gemakken voorzien: 3-pits fornuis, spoelbak en en koelkast. Douchen in de camper? Jazeker, ruimte zat.

Ingmar laat nog een occasion camper zien en benadrukt dat er in de showroom altijd ruim keus is.

Wat een ruimte in deze Hymer camperDe tweedehands Fendt Bianco Activ 495 SFR bedden

Deze Hymer Exis-i 688 heeft twee enkele bedden en dat blijkt geliefd bij senioren. Er is ook een hefbed, wat handig kan zijn als er kleinkinderen komen logeren. De zitgroep met zijbank en draaistoelen is ruim en dat maakt deze Hymer camper geliefd bij velen.

Bij Stam Caravans & Campers vind je goedkope campers mét service en garantie! Deze zijn zowel online als in de showroom te bekijken

Bij Stam Caravans en Campers vind je goedkope campers met service en garantie

Moderne werkplaats

De werkplaats is een compleet service centre, BOVAG erkend en voorzien van de modernste apparatuur. Je kunt er terecht met de camper en caravan voor een APK-keuring, onderhoud en reparaties. In geval van schade werkt Stam Caravans & Campers samen met alle verzekeraars en worden de schadetaxaties en -reparaties verzorgd. De werkplaats is voorzien van alle moderne technieken (o.a. een computergestuurde remmentestbank) om de caravans en campers optimaal te kunnen controleren op veiligheid en om benodigde reparaties uit te voeren.

 

stam logo

Stam Caravans & Campers
Noorderbreedte 24
8081 PX in Elburg
T. 0525 684 795
www.stam-caravans.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag : 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.30 uur< Terug naar de vorige pagina