NEDERLANDS GROOTSTE DEALER VAN FENDT CARAVANS EN KABE CARAVANS

Van Eijk Caravans in Hapert is de caravanspecialist in de merken Fendt en Kabe. Het familiebedrijf is koersvast in haar assortiment van caravanmerken. Al sinds 1976 zijn zij geautoriseerd dealer van Fendt Caravans en sinds 1999 officieel dealer van Kabe Caravans. Van Eijk Caravans mag zich Nederlands grootste dealer van deze twee topmerken noemen.

Service

Het servicegerichte team kan u zeer uitgebreid informeren én de caravans presenteren. Nergens vindt u zoveel verschillende in modellen van deze twee merken onder één dak, zowel in nieuwe caravans als in occasions. “Door ons grote verkoopvolume en efficiënt inkoopbeleid is het voor ons mogelijk om de juiste mix te maken tussen een wervend aanbod en de beste service voor, tijdens en na uw aankoop”, aldus Van Eijk Caravans.

Werkplaats

Na aanschaf, volgt onderhoud. Van Eijk Caravans heeft een geavanceerde service-center met acht werkstations met hefbruggen. Als één van de eersten in Nederland werd deze werkplaats gecertificeerd door zowel BOVAG als FOCWA. Ook voor reparaties, schadeherstel of een BOVAG-onderhoudsbeurt bent u hier op het juiste adres.

Kampeerwinkel

Naast Fendt en Kabe caravans verkoopt Van Eijk ook uiteenlopende kampeeraccessoires in de kampeerwinkel. Denk aan outdoor kleding: comfortabele ademende, water- en winddichte jassen en vesten voor verschillende outdoor activiteiten en perfect voor de kampeerder. Maar u treft in de kampeerwinkel ook de laatste innovaties zoals opvouwbare elektrische fietsen, de Cobb BBQ, caravan stofzuigers, satelliet schotels en vele andere nuttige artikelen die uw vakantie veraangenamen. Natuurlijk kunt u ook bij Van Eijk Caravans terecht voor voortenten (o.a. Isabella, Unico en Walker), caravanluifels, levelsystemen en caravanmovers.

Kampeerwinkel Van Eijk 1

Kampeerwinkel Van Eijk 2

 

Van Eijk Caravans logo

Van Eijk Caravans
Hoogakker 6
5527 AE Hapert
T. 0497-383236
E. info@vaneijkcaravans.nl
www.vaneijkcaravans.nl

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00< Terug naar de vorige pagina