…maar ook een mooi aanbod van jong-gebruikte caravans

Van der Meer Caravans

Bij Van der Meer Caravans in Nieuwehorne, waar ook een moderne werkplaats te vinden is, staan de caravans te wachten op een bezoekje. Kom, vergelijk en ontdek de diversiteit; van luxueus tot praktisch en van hedendaags tot sfeervol. Naast de splinternieuwe caravans van Sprite en Elddis biedt Van der Meer Caravans ook een groot scala aan jong-gebruikte caravans.

André van der Meer runt samen met zijn vrouw Saskia en hun team het caravanbedrijf sinds 2002. In de moderne werkplaats met vier hefbruggen en een remmentestbank voert een team van vakmensen alle onderhoudswerkzaamheden, schadeherstel en reparaties vakkundig uit. André: “Het maakt niet uit hoeveel kilometers je met de caravan aflegt, als je maar zonder problemen kunt vertrekken en veilig op de vakantiebestemming aankomt. We voorzien caravans en campers van jaarlijks onderhoud en plaatsen onder meer luifels, airco’s, fietsendragers, dakramen en satellietschotels.”

Van der Meer Caravans - dealer van Sprite en Elddis

Showroom

In de ruime showroom en op de buitenterreinen staan de caravans opgesteld, klaar voor een bezichtiging. Hier vinden kampeerliefhebbers vast en zeker de gewenste caravan, want nagenoeg alle merken zijn vertegenwoordigd. “Naast ons dealerschap voor Sprite, zijn we sinds kort ook dealer van Elddis. Beide Brits fabricaat en voor alle twee de merken geldt: veel luxe en comfort, gericht op zelfvoorzienend kamperen”, legt André uit. Een bezoek aan toiletgebouwen is niet nodig met deze caravans. Ze hebben gewoon een douche en toilet aan boord.

“Veel luxe en comfort, gericht op zelfvoorzienend kamperen.”

Elddis en Sprite

Een Sprite en Elddis caravan onderscheidt zich van andere caravans als het gaat om comfort en compleetheid. Zo is het zitcomfort heel goed bij deze caravans, net als fijne bedden. Daarnaast zijn bij de caravans de keukens luxe, met een oven, grill en magnetron. Ook niet onbelangrijk: de uitstraling. Van buiten en van binnen is er ruime keus in de indeling en is het interieur eigentijds. Echt, deze Britse toppers zijn van alle gemakken voorzien.

Met het dealerschap van Sprite en Elddis biedt Van der Meer Caravans nu een breed segment nieuwe caravans.

Jong-gebruikte caravans

Naast de splinternieuwe caravans van Sprite en Elddis heeft Van der Meer Caravans ook een groot scala aan jong-gebruikte caravans. Het merendeel is slechts één of twee jaar oud. “Alle gangbare merken hebben we hier staan. Ruime keus, dus voor ieder wat wils.”

 

VAN DER MEER logo

Van der Meer Caravans
Schoterlandseweg 69
8414 LP Nieuwehorne
Tel. 0513 541162
info@vdmeercaravans.nl
www.vdmeercaravans.nl

Openinstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur

 < Terug naar de vorige pagina