Bax Totaalrecreatie is een familiebedrijf
Bax Totaalrecreatie is een familiebedrijf dat al 52 jaar gespecialiseerd is in tenten en ontwikkelaar van unieke ronde voortenten die onder de naam Unico geheel in eigen huis worden geproduceerd. Een puur Nederlands kwaliteitsproduct dus.

Gigantische keuze bij Bax Totaalrecreatie – dé voortentenspecialist

De unieke eigenschappen van Unico voortenten:

  • Unico is de enige voortent met een driepuntsventilatie. Alle merken hebben ventilatie in de zijdelen van de tent zitten, maar wanneer het regent – of wanneer desgewenst extra privacy gewenst is – kun je niet optimaal of helemaal niet ventileren. Je houdt dan alleen de nokventilatie over. Dat leidt al snel naar condenseren en vocht.
  • Unico tenten hebben afneembare slikranden, dus zijn makkelijk schoon te maken.
  • Unico tenten hebben standaard een ritssluiting in de punten van de aansluithoeken tegen de caravan. Als uw caravan daar serviceluiken heeft, dan kunt u daar makkelijk bij.
  • Unico tenten worden niet afgespannen met een traditionele elastiek, maar met duurzame sjorbanden. Zo kunt u de tent veel strakker opzetten en makkelijker na spannen.
  • Unico tenten worden standaard geleverd met een dikwandig aluminium frame dat traploos in hoogte verstelbaar is, zodat u op ongelijk terrein de tent mooi strak kan opzetten.
  • Het voordeel van een ronde vorm is dat er geen water op kan blijven staan.

BAX, ENIGE TOTAALAANBIEDER VAN VOORTENTEN

  • Bax Totaalrecreatie - Bord Unico RiminiDat geldt ook voor de voorluifel. Vaak kopen mensen een voortent in combinatie met een voortentluifel, maar dan moet je de poten van de luifel extra laag zetten zodat er geen water op het dak kan blijven staan. Bij een ronde luifel van Unico is dat niet het geval en kan de middenstok zelfs wegblijven in de meeste gevallen.
  • Optioneel is een kuipzeil leverbaar dat doormiddel van een klittenband rondom de tent kan worden bevestigd. Dat klittenband zorgt ervoor dat de kuip mooi omhoog gaat staan waardoor er geen water in de tent kan komen. Ook is deze kuip insectenvrij en kan optrekkend vocht van de bodem de tent niet instijgen. Naar behoefte kan de entree drempelvrij gemaakt worden.
  • Unico tenten zijn voorzien van strakke gordijnsets, maar er zijn ook modellen met stoffen kleppen en een rits. Met name de jeugdige kampeerders kiezen vaak hiervoor. Stoffen kleppen met een rits zijn tevens warmtewerend.
  • Unico heeft ook een uitgebreid assortiment in ronde caravanluifels. Het voordeel van dit voorgemonteerde, ronde boogframe is het opzetgemak. Je hebt één boog en drie liggers in het dak. De luifels zijn eventueel uit te breiden met voorwanden of met een dakluifel. Nieuw voor dit seizoen zijn de zogenaamde schaduwluifels van Unico. Dat zijn eenvoudige voorluifels die men aan de voorzijde aan kan ritsen om inregenen te voorkomen. Een strakke en duurzame oplossing voor de welbekende tarp. Ze zijn leverbaar voor zowel de voortenten als de luifels. Kortom, ontdek tijdens uw bezoek het gemak en de kwaliteit van Unico voortenten en luifels!

UNICO, RONDUIT TOPKWALITEIT IN VOORTENTEN

Nieuw is de Unico zwarte aanritsbare schaduwluifel
Nieuw is de Unico zwarte aanritsbare schaduwluifel
Afneembare slikranden
Afneembare slikranden

Afneembare slikranden

Alle andere merken voortenten staan bij elkaar opgesteld bij Bax Totaalrecreatie

Kijk, voel, en vergelijk in de 25.000m2 showroom alle modellen van de andere 10 merken voortenten: Isabella, Ventura, Brand, DWT, Reda, Freestyle, Kampa Dometic, Dorema en Starcamp.

Onder deze merken vindt u een 15 tal seizoenstenten opgebouwd en zelfs opblaastenten.

Wie op zoek is naar de juiste caravanvoortent, komt gegarandeerd het beste uit bij Bax als totaalaanbieder!

Logo Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie
Loo 22
5571 KR Bergeijk
Tel. +31 (0)497 572 085
info@baxrecreatieshop.nl
www.baxrecreatieshop.nl

Openingstijden
Ma Gesloten, Di t/m Vr 10:00 – 17:00
Za 10:00 – 16:00, Zo Gesloten< Terug naar de vorige pagina