Dometic Auto Air Redux – een slimme opblaasbare achterkleptent voor auto’s

Bestand tegen extreme weersomstandigheden

De Auto Air Redux is een opblaasbare drive-away voortent, speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met personenauto’s zoals SUV’s, MPV’s en stationwagens. De voortent past perfect aan de geopende achterklep van het voertuig. Het tentdoek bestaat uit het nieuwe Weathershield Redux materiaal, een milieuvriendelijk lichtgewicht polyester dat gemaakt is van 100% gerecyclede plastic flessen. Naast zijn oersterke en duurzame eigenschappen is het Redux materiaal vooral bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Samen met het zeer stabiele opblaasbare Air-Frame biedt de Dometic Auto Air Redux een veilig en comfortabele onderkomen.

De Dometic Auto Air in de positie vrijstaand
De Dometic Auto Air in de positie vrijstaand

Superhandig tijdens trekvakanties of een weekend met de auto eropuit

Plannen voor een stedentrip, maar geen gebruik willen maken van dure hotels, dan is de Auto Air Redux een superhandig alternatief. De tent, opgevouwen tot een pakket van 99 cm x 37 cm x 37 cm, vraagt nauwelijks plaats in de bagageruimte van uw auto. Eenmaal aangekomen op een camping is de opblaasbare achterkleptent in 30 minuten helemaal opgebouwd en kunt u uw slaapplek in de optionele binnentent inrichten. Even de stad in met de auto is ook geen enkel probleem, want de tent kan ook vrijstaand worden gebruikt. In dat laatste geval ontkoppelt u de tent van de achterklep, rolt u de achterwand naar beneden en zet die stevig vast met haringen. Een weekend vissen of een bezoek aan een sportevenement, maakt het wel zo gezellig om te overnachten in de tent.

Detail van het nieuwe Redux polyester weefsel Gaaspanelen met rits achter de deuren en ramen Weathershield Redux

Dometic:
De kenmerken van de Auto Air Redux op rij

• Speciaal ontworpen voor plaatsing aan de achterklep van hatchbacks. SUV’s en stationwagens
• Single Point Inflation Air Frame-technologi (één inlaatventiel) verzorgt een solide basis en een eenvoudige installatie
• Milieuvriendelijk polyester biedt een betrouwbare bescherming tegen extreem weer
• Gaaspanelen met rits achter deuren en ramen zorgen voor koele ventilatie bij warm weer en houden vliegende insecten buiten de tent
• De geïntegreerde tentluifel compleet met stokken zorgt voor aangename schaduw
• Het waterdichte kuipzeil voorkomt dat water of insecten toegang krijgen tot de tent
• Een passende tweepersoons binnentent is optioneel leverbaar

Een begrip in de kampeerbranche

Dometic opblaastenten zijn al jarenlang een begrip in de kampeerbranche en worden vooral geprezen om hun stabiliteit, duurzaamheid en eenvoudige manier van installeren. Zet het grondzeil vast met haringen. Daarna pompt u via slechts één inlaatventiel de tent binnen enkele minuten op tot zijn uiteindelijke vorm. Voorts kunt u beginnen met het afspannen en … klaar! Elke Dometic tent wordt uiteraard geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding.

 

Meer informatie en dealeradressen:
www.dometic.com

 < Terug naar de vorige pagina