HET DUITSE TOONAANGEVENDE TOPMERK DWT TENTEN BIEDT MET ZIJN NIEUWE IMPORTEUR REDA TENTEN EEN BREED EN DIEP ASSORTIMENT VOORTENTEN, LUIFELS, BUSTENTEN EN CAMPERTENTEN AAN VOOR DE NEDERLANDSE MARKT.

DWT tenten camper

Het Nederlandse bedrijf Reda Tenten wordt de nieuwe importeur en heeft plannen om onder andere een atelier voor reparatie en onderhoud op te zetten. Ook wordt er gewerkt aan een Nederlands magazijn zodat de Nederlandse klant nog beter kan worden bediend.

Roan van Daal van Reda Tenten ziet in de samenwerking met DWT een enorme aanwinst voor de Nederlandse kampeerder.

“DWT Tenten is de toonaangevende tentenfabrikant in Duitsland die constant met noviteiten komt en zo in haar lange bestaan een veelzijdig assortiment heeft opgebouwd. De filosofie van het bedrijf is: duurzame kwaliteit, degelijke functionaliteit, overtuigend design. Dat zie je terug in hun producten. De vakkundige materiaalcombinaties in combinatie met geavanceerde uitrustingsdetails geven elke tent zijn individuele en doelgerichte karakter. Zowel caravanners als camperaars stellen dit op prijs, ongeacht de grootte van de caravan of camper. Vooral de tenten met luchtslangconstructies trekken bijzondere aandacht van reiskampeerders.”

D Patron Air HQ is de veelzijdige busvoortent met het Air-In-systeem die door de flexibele en veelzijdige vormgeving is om te bouwen tot een luchtig schaduwplekje
D Patron Air HQ is de veelzijdige busvoortent met het Air-In-systeem die door de flexibele en veelzijdige vormgeving is om te bouwen tot een luchtig schaduwplekje.

 

Familiebedrijf

“DWT is altijd al aanwezig geweest in Nederland, maar met dit nieuwe concept hoopt het bedrijf nog dichter bij de klant te staan. Het is een prachtig familiebedrijf die de hoogste kwaliteit luifels,
voortenten en bustenten produceert. Ze lopen voorop met de opblaasbare tenten, zoals de zeer compacte Patron Air HQ voor kampeerbussen. Er zijn nu in totaal negen verschillende luchttenten voor campers, kampeerbusjes en volledig geïntegreerde campers. De trend van hogere caravans en diepere voortenten hebben ze ook opgepakt. Er zijn inmiddels tal van tentmodellen met dieptes van 240 centimeter tot 270 centimeter en van 280 centimeter tot 300 centimeter. Een tentdiepte van 350 centimeter is zelfs mogelijk met het vlaggenschipmodel Atelier-Chalet.”

DWT tenten caravan

 

Logo DWT

Dwt Nederland
Marchandweg 19
3771 ML Barneveld
T. 030 80 80 509
E. nl@dwt-tenten.nl
www.dwt-zelte.de/nl/nl/

Store locator
www.dwt-zelte.de/nl/ter-plaatse/dealer-in-uw-buurt/< Terug naar de vorige pagina