Reda – Voortenten en luifels zijn sterk, solide en snel opzetbaar

Reda heeft vele uiteenlopende modellen boogluifels reisluifels voortentluifels en Complete voortenten met veel detailoplossingenAl meer dan 30 jaar produceert REDA voortenten, luifels en kampeer artikelen voor de kampeer- en caravanbranche. Vanaf januari 2022 beschikt het familiebedrijf over een geheel nieuw magazijn en een nieuwe assemblage afdeling in Barneveld. “Met deze uitbreiding zijn we klaar voor de toekomst”, vertelt Rory van Daal.

Reda heeft vele uiteenlopende modellen boogluifels, reisluifels, voortentluifels en Complete voortenten met veel detailoplossingen!

In het nieuwe en in het reeds bestaande bedrijfspand wordt hard gewerkt, zowel in het moderne atelier achter de nieuwste machines als op de afdeling verkoop en in het magazijn.

In het nieuwe bedrijfspand wordt hard gewerkt in het moderne atelier

“Onze vader, René van Daal, begon ruim dertig jaar geleden op de zolder waar de eerste rol stof werd gesneden en geconfectioneerd. Deze eerste producties bestonden vooral uit tent- en luifelzakken, waarna er werd uitgebreid naar raamluifels en luifels”, legt Rory uit. Samen met zijn broer Roan – en natuurlijk met hulp van René – heeft hij ervoor gezorgd dat het bedrijf is getransformeerd naar een professionele speler in de kampeerbranche. “Dankzij de recente uitbreiding kunnen we snelle leveringen en de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Alle medewerkers zijn nauw betrokken bij het bedrijf en werken er met passie voor kamperen.”

Modulair

Wat een Reda voortent en luifel uniek maakt? Veel! Van de kwaliteit tot een modern design, maar bovenal wordt er modulair gewerkt. Roan: “Een paradepaard onder onze boogluifels is de Lucca in 240 en 270. Een goed doordachte caravanluifel, sterk, solide en snel opzetbaar. Bovendien met uitwisselbare onderdelen en een optionele voorwand, de klant kan dan van de luifel een combiluifel maken. Omdat de Lucca is voorzien is van een aluminium Quick-Grip frame en handige spanbanden op de hoeken, staat deze boogluifel in een handomdraai.” De luifel heeft vele voordelen, waarvan een opvallende de ritsen in de aansluitsplitten zijn. Je kunt zo eenvoudig via de rits bij het serviceluik komen.

Wat een Reda voortent en luifel uniek maakt - Veel - Van de kwaliteit tot een modern design

Flexibel model

Rory vertelt over een ander paradepaardje én één van de nieuwste modellen, de Lazise. “Flexibiliteit en design staan centraal bij deze complete boogvoortent met een diepte van 270 cm. Met de optionele room luifel, kan de klant de voorwand van de voortent in de aan te ritsen room luifel plaatsen waardoor de voortent ruimer wordt. De universele, uitritsbare wanden maken het tot een flexibel model. De zijwanden met ventilatie en regencover zijn links en rechts uitwisselbaar en ook bij dit model zijn er ritsen bij de aansluitsplit, zodat je bij het serviceluik kan.” Praktisch en functioneel, voor vele jaren kampeerplezier.

Laat je verrassen door de vele unieke en handige details die je alleen bij onze Reda producten ziet - rits Laat je verrassen door de vele unieke en handige details die je alleen bij onze Reda producten ziet Laat je verrassen door de vele unieke en handige details die je alleen bij onze Reda producten ziet - scharnier stang

Kom kijken “Laat je verrassen door de vele unieke en handige details die je alleen bij onze Reda producten ziet. Waarom onze voortenten en luifels zo uniek zijn? Dat vertellen wij graag en laten we zien in onze brandstore te Barneveld of bij een van onze dealers”, aldus Rory.

 

Logo Reda

REDA B.V.
Marchandweg 19
3771 ML Barneveld
Tel. 0342 47 33 51
info@redatenten.nl
www.redatenten.nl

Dealers:
www.redatenten.nl/index.php/informatie/dealers< Terug naar de vorige pagina