Unico vernieuwt kleurenprints voor modeljaar 2023

De nieuwe collectie van de Unico voortenten en luifels - Bologna De Unico voortenten en luifels krijgen vanaf het modellenjaar 2023 nieuwe kleurenprints De Carbon kleuren worden vervangen door Bora/Grey, Bora/Blue en Bora/Graphite, moderne aansprekende kleuren.

Anderhalf jaar lang werkte Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, in samenwerking met tentdoekproducent TenCate, aan de ontwikkeling van de nieuwe kleuren. “TenCate kwam met kleurenmonsters, waaruit Mark en ik als directie een eerste selectie maakten. Vervolgens had ons verkoopteam een stevige vinger in de pap. Uiteindelijk leidde dit tot deze drie kleuren om daarmee het zeven jaar oude kleurenpallet te vervangen.” aldus John Bax.

Elk model meerdere kleuren

Naar de modellen vertaalt betekent dit, dat de Unico luifel Verona en de voortent Bologna leverbaar zijn in alle drie de kleuren: Bora/Grey, Bora/Blue en Bora/Graphite. Het Unico-model Milaan leverbaar is in Bora/Grey en Bora/Graphite, de Unico luifel Verona XL leverbaar in Bora/Grey en de Rimini voortent in Antra/Tex. Het model Turijn blijft in de kleuren Antraciet en Taupe leverbaar. We bieden de klant bewust de mogelijkheid om bij de meeste modellen uit meerdere kleuren te kunnen kiezen.”

Eigen atelier

Unico is een volledig Nederlands merk, de productie van de Unico voortenten en luifels vindt plaats in eigen atelier in Bergeijk. “Wij houden daarmee de productie in eigen hand en kunnen sneller en doeltreffender schakelen.”

Bijzondere kenmerken

De nieuwe collectie van de Unico voortenten en luifels - RamenUnico voortenten en luifels onderscheiden zich door hun bijzondere kenmerken: Zo heeft men bij het voortenten de keuze uit twee series: met gordijnen of een strakgespannen stoffen blinderingskleppen. Met het ophangsysteem van de gordijnen in Unico voortenten onderscheidt het merk zich van traditionele voortenten. De unieke oplossing van Bax Totaalrecreatie zorgt voor een strak geheel.

Ook beschikken de Unico voortenten over driepuntsventilatie die onder alle weersomstandigheden te gebruiken is. Dit in tegenstelling tot traditionele voortenten die enkel beschikken over een nokventilatie.

De Unico tenten zijn op de hoeken voorzien van sjorbanden om de tent na te spannen. Ook zijn de horizontale naden in de voortent niet alleen gestikt, maar tevens gelast. Zo kan er geen water in de naden kruipen, waardoor de tent snel droogt en groene aanslag voorkomen wordt. De Unico tenten zijn verder voorzien van afneembare slikranden. Deze afneembare slikranden zijn eenvoudig te reinigen. Optioneel is een kuipgrondzeil leverbaar zodat water en ongedierte niet kan binnendringen.

De Unico luifels zijn te gebruiken zonder middenstok, wat een ruimtelijker effect heeft en de toegang vereenvoudigt. Kiest u liever voor een deeltent dan beschikt Unico over de deeltenten 350 en 500. Met een presentatie van maar liefst 60 modellen voortenten en luifels biedt Bax Totaalrecreatie de mogelijkheid op één locatie een vergelijk te maken tussen een groot aantal merken en modellen. In de showroom vindt u naast het volledige assortiment Unico namelijk ook de merken Isabella, Brand, Doréma, Ventura, StarCamp, DWT, REDA en Kampa/Dometic.

 

Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie
Loo 22
5571 KR Bergeijk
T. +31 (0)497 572 085
E. info@baxrecreatieshop.nl
www.baxrecreatieshop.nl

Openingstijden
Ma Gesloten, Di t/m Vr 10:00 – 17:00
Za 10:00 – 16:00, Zo Gesloten

 < Terug naar de vorige pagina