Inspirerende opzet demodagen van Unico voortenten

Wegens het stormachtige succes van de vorige editie Unico opzet demodagen, nodigt Bax Totaalrecreatie u dit jaar weer graag uit voor een bezoek aan de showroom waar altijd zo’n 60 voortenten en luifels staan opgesteld. Samen met één van de voortentspecialisten wordt u persoonlijk begeleid om in alle rust deze collectie te bekijken en te vergelijken.

Wees welkom voor een exclusieve rondleiding bij tentenproducent BAX Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie vertegenwoordigt de topmerken Unico, Freestyle, Isabella, Ventura, Brand, DWT, Dorema, StarCamp en Kampa/Dometic. Bovendien kunt u in de showroom tevens kennismaken met een scala aan kampeertenten, campingaccessoires, tuinmeubelen en barbecues.

Kortom, laat u prettig inspireren tijdens de Unico voortent opzet dagen!

BAX - Enige totaalaanbieder van voortentenExclusief kijkje in het tentatelier

Tijdens uw bezoek op één van de opzet demodagen start de sessie met een exclusief kijkje in het tentatelier waar sinds jaar en dag de Unico voortenten en de Baco en Falco gezinstunneltenten geproduceerd worden. John Bax neemt u mee met een tour door het atelier en geeft daarbij uitleg over het gehele productieproces van deze tenten.

Planning Unico demodagen

In het 4e kwartaal van dit jaar en het eerste kwartaal van 2022 vinden de opzet demodagen plaats op de vrijdagmiddag om 13.30 uur, de zaterdagmorgen om 10.00 uur en de zaterdagmiddag om 13.00 uur. De voortentexperts geven tijdens de demonstraties tips & tricks over het opzetten van een Unico voortent aan een select gezelschap van deelnemers. Dat betekent dat er alle tijd en ruimte is om uw persoonlijke vragen te stellen.

Na de demonstraties kunt u in de showroom nog rustig rondneuzen of genieten van een smakelijk broodje met een kopje thee of koffie in de Koffiecorner ’t Stoom.

Tijdig aanmelden

Per sessie is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en dat maakt tijdig aanmelden noodzakelijk. Meldt u aan via het verzenden van een e-mail te sturen aan info@baxrecreatieshop.nl waarin u meerdere voorkeursdata aangeeft. De afspraak zal dan via mail aan u worden bevestigd.
Graag tot ziens bij Bax Totaalrecreatie.

 

Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie
Loo 22
5571 KR Bergeijk
T. +31 (0)497 572 085
E. info@baxrecreatieshop.nl
www.baxrecreatieshop.nl

Openingstijden
Ma Gesloten, Di t/m Vr 10:00 – 17:00
Za 10:00 – 16:00, Zo Gesloten

 < Terug naar de vorige pagina