VAN TENTEN EN LUIFELS TOT ACCESSOIRES EN EEN NIEUWE WEBSITE

Veel ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke en gepatenteerde oplossingen van Isabella. Producten die het leven van kampeerders nog aangenamer maken. Van (opblaasbare) voortenten tot luifels en van kampeermeubilair tot accessoires. Isabella staat voor kwaliteit tot in het kleinste detail, waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid.

Voor wie iets anders dan anders wilt
Voor wie iets anders dan anders wilt.

Click & Collect

Ook dit najaar heeft Isabella veel nieuws en laat het merk zien helemaal met de tijd mee te gaan. Er komt geen brochure meer uit, maar wél een website waar écht alles op te vinden is. Alle informatie over alle producten staat op de site en met een handige configurator Click & Collect stel je zelf de kampeeruitrusting samen, inclusief een duidelijk kostenplaatje. Natuurlijk is de collectie te bewonderen bij de dealers! In die nieuwe collectie zijn vier nieuwe tenten, vier luifels, vier stoelen en diverse praktische accessoires opgenomen. De meest opvallende en luxe producten lichten we toe bij de foto’s.

De Forum Etna heeft een bijzondere look vanwege de kleurstelling en is opgebouwd uit een verplaatsbare voorwand en kent veel leefruimte. Ideaal voor lang gebruik en wordt geleverd met een mega frame.

Nieuw en uniek! De relax stoel Freja is opvouwbaar. Het kleine pakket kan dus altijd mee op reis en wordt geleverd met kussen en opbergtas.
Nieuw en uniek! De relax stoel Freja is opvouwbaar. Het kleine pakket kan dus altijd mee op reis en wordt geleverd met kussen en opbergtas.

Isabella brengt nog meer praktische producten naar de camping. Een eye catcher is de Travelight, een kunststof lamp die als bouwpakket wordt geleverd. Dé gadget in kampeerland en brengt licht en sfeer in de voortent.

Voor nog meer sfeer is het dubbelzijdige tafelkleed een aanrader
Voor nog meer sfeer is het dubbelzijdige tafelkleed een aanrader. Verkrijgbaar in twee maten, outdoor kwaliteit en dubbel design (zowel effen als print).

 

Isabella logo

Isabella Nederland BV
Postbus 90
3870 CB Hoevelaken
T. 033 25 411 00
www.isabella.net

Zoek een dealer
www.isabella.net/nl/dealers

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 9 – 12 en 13 – 16.30< Terug naar de vorige pagina