Deze vouwwagen is geschikt voor achter elektrische auto’s

De nieuwe Camp-let Earth biedt standaard een vakantiehuisje van 18 m² en vier comfortabele bedden. Sta je binnen, dan ervaar je een de ruimte en zie je dat deze vouwwagen met gemak door een gezin gebruikt kan worden. Want, de Camp-let vouwwagens zijn compact, licht in gewicht en makkelijk op- en af te bouwen. Daarnaast is deze vouwwagen uitermate geschikt voor achter de elektrische auto.

Isabella Camp-let Earth - ruimelijk gevoel binnen

Op kampeervakantie met de elektrische auto, het vraagt wellicht om wat rekenwerk op de weg naar de bestemming. Daarnaast zullen veel mensen denken, kan de vouwwagen mee? Bij Isabella Nederland is dat antwoord voluit: ja. Je komt dan al snel uit bij de Deense vouwwagen Camp-let. Met zijn lage gewicht en minimale luchtweerstand is dat een logische kandidaat om het probleem van kamperen met een elektrische auto op te lossen. En reken daarnaast op een riante ruimte als de Earth eenmaal op de camping staat.

Isabella Camp-let Earth - onderdelen

Vakantiehuisje

“De nieuwe Camp-let Earth kenmerkt zich vooral in het ruimtelijke gevoel wanneer je binnen staat. Met een plafondhoogte van 2,25 meter kun je dus gewoon staan. Het gevoel van ruimte komt ook door de grote lichtbanen in het dak wat voor een sfeervolle binnenruimte zorgt en door het hoge frame met puntje in het midden. Deze vouwwagen is gemaakt met een duidelijke visie: eenvoud gecombineerd met de mogelijkheid om het zelf aan te passen. Maximale flexibiliteit tijdens de kampeervakantie. Of je nu met z’n tweeën of met het gezin reist, deze vouwwagen kan aan elke situatie worden aangepast”, legt Dick Zwarts, sales manager bij Isabella Nederland uit. De Camp-let Earth meet 18 m², een standaard vakantiehuisje. Inclusief vier comfortabele bedden.

Isabella Camp-let Earth - 18 vierkante meter ruimte

Zoek je meer ruimte, dan zijn de uitbreidingsmogelijkheden eindeloos. Dick: “Deze vouwwagen is aan alle kanten uit te breiden met een snel opzetbare luifel, een gastenkabine voor een extra slaapplek of een zijtent aan de keukenzijde waardoor je een aparte keukenruimte krijgt.”

Ritsen

Isabella Camp-let Earth - detailDankzij de praktische ritsen in de zijkanten en het front kun je gemakkelijk extra modules toevoegen. Het frontpaneel is voorzien van een lekker hoog deurgedeelte en is breed genoeg om bijvoorbeeld je kampeerstoel makkelijk naar binnen of buiten te tillen. De drie panelen zijn uitritsbaar en de doorzichtige ramen zijn voorzien van blinderingen, die je van binnenuit met ritsjes kunt afsluiten. Dick: “Doordat je de drie panelen kunt uitritsen ontstaat er een soort luifel in de basisvorm.”

Ventileren

De Camp-let Earth is bovendien uitgerust met donkere slaapcabines met ventilatie aan beide zijden. Rondom is de vouwwagen ook voorzien van ventilatiemogelijkheden. Voor een fijne vakantie!

Alle Camp-let modellen zijn gemaakt van het kleurechte en ademende acryl tentdoek, dus heel duurzaam en een prettig binnenklimaat.< Terug naar de vorige pagina