De nieuwe Camp-Let vouwwagens

De belangrijkste aanpassingen aan de nieuwe Camp-Let vouwwagens (Let betekent in het Deens: gemakkelijk of: puur kampeergemak) zijn o.a. het donkere zeil in de slaapcabines, om daarmee het licht buiten te houden en vakantieganger een nog betere nachtrust te bieden. Daarmee laat de Camp-Let je heerlijk slapen op je comfortabele koudschuimmatras, zonder last te hebben van opstijgend vocht. Door de ventilatieopeningen komt een verkwikkend briesje de donkere slaapruimtes binnen.

Standaard heeft de Camp-let 18 m2 woonruimte
Standaard heeft de Camp-let 18 m2 woonruimte.

De standaard geïntegreerde verduisteringsgordijnen in de voortent zorgen overdag voor een koel binnenklimaat. De Camp-Let beschikt over twee slaapcabines en onder die slaapcabines zijn twee bergruimten gecreëerd, waarbij de ene bergruimte is voorzien van grondzeil en volledig is afgesloten om geen wind en water binnen te laten. De andere bergruimte is speciaal opengehouden om daar je flessen drank koel te houden. Dat scheelt ruimte in je koelkast.

Extra slaapcomfort door standaard latex topdekmatrassen op de koudschuimmatrassen
Extra slaapcomfort door standaard latex topdekmatrassen op de koudschuimmatrassen.

Naast een ruim woonvertrek biedt de Camp-let geventileerde slaapcabines.

Elegant ontwerp met geintegreerde dakrails geintegreerde verlichting Het ademende acryl met door en door geverfde vezels zorgt voor een goed binnenklimaat in de tent en een lange levensduur. Onder de twee slaapcabines zijn een open en een dichte bergruimte gecreëerd

De Camp-Let kent twee modellen. De Camp-let North, die je met een paar basis stappen eenvoudig kunt neerzetten en uitklappen en ruimte genoeg maakt voor het hele gezin. Met een ruime woonkamer en geventileerde slaapcabines met slaapplaatsen voor 4 personen heb je 17 m2 tot je beschikking. Besluit je om langer op dezelfde plek te blijven, dan kun je de ruimte eenvoudig uitbreiden met een zonneluifel.

Volop ruimte voor een groot gezin (4-6 personen) met de diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een voortent, gastencabines en een luxe luifel met zijwanden.  De Camp-let is uit te  breiden tot 8 slaapplaatsen.
Volop ruimte voor een groot gezin (4-6 personen) met de diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een voortent, gastencabines en een luxe luifel met zijwanden. De Camp-let is uit te breiden tot 8 slaapplaatsen.

De Camp-let Premium is vele seizoenen getest en behoort tot het topsegment

De Camp-Let Passion is de perfecte vouwwagen voor een gezin van vier personen. Standaard beschik je over 18 m2 vakantiewoning met tal van uitbreidingsmogelijkheden. Zo kun je het aantal slaapplaatsen uitbreiden tot wel 8 slaapplaatsen door aan beide kanten gebruik te maken van een uitbouw. Wil je zelf koken dan is er de mogelijkheid om buiten je eigen droomkeuken te maken. Je kunt ook kiezen voor een keukenluifel die extra beschutting biedt tijdens het koken.

Camp-let steps

 

Meer informatie
www.isabella.nl< Terug naar de vorige pagina