Het Franse merk Cabanon maakt vouwwagens met een frame-systeem

Cabanon easy packsystem
Cabanon easy packsystem.

Snel en eenvoudig op te bouwen en op te bergen. Praktische en duurzame ontwerpen, met oog voor detail. Van extra zware ritsen tot luxe lattenbodems.

Als kampeerder zoek je naar de voor jou zo comfortabel mogelijke vouwwagen. Bij Cabanon ligt de focus op het gemak van de gebruiker en zijn diverse vouwwagens voorzien van een Easy Pack System. Dit systeem maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel in en uit te laden. Zo kan de vakantie snel beginnen.

<strong>Linksboven</strong><br /> In de wagen royale<br /> bedden met eronder bagageruimte.<br /> <strong>Rechtsboven</strong><br /> Een praktische opbergzak én een kijkje naar het onderste bed.<br /> <strong>Linksonder</strong><br /> In de voortent kan met gemak een (eco) keukenblok en koeling geplaatst worden.<br /> <strong>Rechtsonder</strong><br /> Cabanon vouwwagens worden gemaakt van topkwaliteit materialen,<br /> in Frankrijk.

Cabanon heeft diverse modellen, van 2 tot 8 personen, van basic tot deluxe. Belangrijk is dat de aanhangers standaard voorzien zijn van een geremd onderstel met terugrij-automaat, V-dissel, neuswiel, bisonyl afdekzeil over de wagen, 13 inch wielen en vier stevige uitdraaisteunen. Zet de wagen dus stabiel neer. Dankzij het symmetrische uitklapsysteem klap je het systeem eenvoudig uit, de tentdoeken komen niet tussen de matrassen en zo blijven bedden droog ook wanneer de wagen op- of afgebouwd wordt als het regent. De leefruimte is standaard voorzien van veel opbergruimte, inritsbaar kuipgrondzeil of vast kuipgrondzeil en bedden met lattenbodems en luxe matrassen. De wagen heeft ruime ventilatiemogelijkheden en een donkere slaapruimte, zodat je goed kunt (uit)slapen.

Wat een ruimte! De Cabanon vouwwagen met voortent en optionele (panorama)luifel valt niet alleen op, op de camping, óók tijdens de beurs.
Wat een ruimte! De Cabanon vouwwagen met voortent en optionele (panorama)luifel valt niet alleen op, op de camping, óók tijdens de beurs.
van 2-4 persoons Malawi Basic ror 4-8 persoons Monaco Deluxe
Van 2-4 persoons Malawi 2.0 Basic tot 4-8 persoons Monaco Deluxe.

Cabanon Malawi 2.0 afmeting Cabanon Monaco Deluxe Vouwwagen 2020 hoogte Cabanon Monaco Deluxe Vouwwagen 2020 plattegrond

Meer informatie
www.cabanon.nl< Terug naar de vorige pagina