Easy Caravanning

De Take Off beschikt over twee éénpersoonsbedden
De Take Off beschikt over twee éénpersoonsbedden.

Easy Caravanning is naast Holtkamper het tweede merk van de Campfire Group. De Take-Off houdt het midden tussen een vouwwagen en een tourcaravan. Extra handig is de extra lange dissel die zorgt dat je de disselbak nog steeds kunt openen wanneer er fietsen op staan.

Met de Take-Off heb je een caravan met veel binnenruimte, met o.a. een tafel en opbergkastjes. Onder het motto: Vrij zijn als een vogel, richt Easy Caravanning zich met de Take-Off op zowel de mensen die even een weekendje weg willen, als ook zij die lange tijd onderweg blijven. Zo is hij volgens de ontwerpers en makers binnen dertig seconden helemaal klaar voor gebruik. En dat is wel razendsnel, maar je hoeft dan ook slechts enkele handelingen te verrichten. Het opzetmechanisme is heel eenvoudig. Je trekt de klep omhoog en hij staat. De tenttrailer is compact, licht in gewicht en uiterst handzaam met tijdens de reis een vrij zicht naar achteren.

De Take Off is volgens de ontwerpers binnen 30 seconden uit te klappen
De Take Off is volgens de ontwerpers binnen 30 seconden uit te klappen.

Zijn lichte gewicht maakt dat hij geschikt is voor de kleinste personenauto’s en voor elektrisch aangedreven auto’s. De Take-Off is er in drie uitvoeringen die enkel qua luxe verschillen. Het model Active is de eenvoudigste variant met 14 inch wielen en een witte kunststof wagenbak. Zoals bij alle andere uitvoeringen kun je van de lange banken een bed maken van 205×160 cm. Het tweede model is de Take Off Sport, met 15 inch wielen, schokdempers in plaats van torsievering, snelkoppelingen voor gas- en wateraansluitingen, een portable toilet, ventilatorverwarming en een uitneembare keuken.

Easy Caravanning Take Off

TAKE OFF – The next generation of caravanning has started.

Het derde model de X-Cite heeft zijwanden in een kleur naar keuze en is voorzien van AL-KO Big Feet uitdraaisteunen, stabilisatorkoppeling, bijpassende Karsten-luifel en een koelbox.

Easy sport

 

Meer informatie
www.easycaravanning.com< Terug naar de vorige pagina