De Kyte kreeg van Holtkamper een compleet vernieuwde frisse look.

De Kyte heeft een geïntegreerde luxe bamboe keuken en Geenstoksluifel
De Kyte heeft een geïntegreerde luxe bamboe keuken en Geenstoksluifel.

De Kyte kreeg van Holtkamper een compleet vernieuwde frisse look. Kijk maar naar het tentdesign met onder andere een prachtig doorlopend panorama raam en de achterzijde van de tenttrailer. De Kyte heeft bovendien een Wind®Force systeem voor automatisch in- en uitvouwen en een Geenstoksluifel.

Het oer-Hollandse merk maakt vouwwagens met talloze ‘uitvindingen’, waaronder de spraakmakende WindForce. Dit opzetsysteem zet de vouwwagen met lucht automatisch op én kan zo ook weer inklappen. De stormvaste tent heeft een extra grote binnenruimte en is dus ideaal voor gezinnen. Er zijn 2 tot 6 slaapplaatsen, met comfortabele bedden.

De vernieuwing zit ‘m naast het panoramaraam ook in de vensters in de zijwanden van de luifel. De achterzijde van de tenttrailer is voorzien van een standaard stootvaste off-road bumper met geïntegreerde diffuser en onderhoudsvrije LED verkeersverlichting.

De Kyte is snel en comfortabel op te zetten dankzij het geïntegreerd WindForce Systeem
De Kyte is snel en comfortabel op te zetten dankzij het geïntegreerd Wind®Force Systeem.

Zeer geschikt voor (grote) gezinnen.
Extra grote binnenruimte.
Geenstoksluifel, met voorwandoptie.
Comfortabel bed.
Geïntegreerde luxe bamboe keuken.
Snel en comfortabel opzetten m.b.v. geïntegreerd Wind®Force Systeem.
2 tot 6 slaapplaatsen.

Comfortabel bed met koudschuim matras, extra ventilatie en geen condensvorming door middel van het Membrane Airco-systeem.
Comfortabel bed met koudschuim matras, extra ventilatie en geen condensvorming door middel van het Membrane Airco-systeem.

 

Veel ruimte in de voortent
Veel ruimte in de voortent.

 

Het tentdesign met onder andere een prachtig doorlopend panoramaraam
Het tentdesign met onder andere een prachtig doorlopend panoramaraam.

 

Holtkamper Cocoon

Holtkamper Cocoon met vernieuwde achterbumper en spatborden.

De Holtkamper Cocoon vouwwagen onderging een facelift. De uitvoering is moderner en strakker. De in de vorige uitvoering opliggende achterlichten werden geïntegreerd in de achterbumper. Ook werden de traditionele lampen vervangen door Led-licht. Verder zijn de spatborden gemoderniseerd en aerodynamischer. De banden zijn in de nieuwe Cocoon 15 inch, wat eerder 14 inch was. Onder het motto: hoe groter de wielen, hoe minder omwentelingen, hoe minder bandenslijtage. Dus minder onderhoudskosten.

De vernieuwde Cocoon heeft geïntegreerde achterlichten
De vernieuwde Cocoon heeft geïntegreerde achterlichten.

De Holtkamper Cocoon is door zijn grote binnenruimte, zijn luifel en comfortabel bed, populair bij de kampeerders. Optioneel is deze vouwwagen uit te bouwen met 4 extra slaapplaatsen en een bamboe keuken. De Cocoon is voorzien van het zogenaamde Membrane Airco-systeem dat zorgt voor een juiste ventilatie, isolatie en anti-condensatie, oftewel voor een optimaal leefklimaat in de tent.

Optioneel in de Cocoon is de luxe keuken met driepits kooktoestel
Optioneel in de Cocoon is de luxe keuken met driepits kooktoestel.

Holtkamper Nano vouwwagen met vaste vloer

De Nano klap je open naar de voorkant
De Nano klap je open naar de voorkant.

Waar je de meeste vouwwagens openklapt naar de zijkant, klap je de Holtkamper Nano open naar de voorkant. En dat betekent, dat het vaste dak tot vloer verandert. Na het uitkappen sta je op het dak en heb je vaste vloer, zodat je geen last hebt van optrekkend grondwater of regenplassen en altijd droge voeten houdt.

De Nano is door het automatische opblaassysteem supersnel op te zetten en een geschikte tweepersoons vouwwagen om je regelmatig mee te verplaatsen. Hij is voorzien van een éénstoks afritsbare luifel, met optioneel de mogelijkheid van een voorwand. Hij beschikt over twee slaapplaatsen. De nieuwe Nano heeft een hardtop deksel. De keuken is optioneel toe te voegen en mee te nemen op de dissel. Eveneens optioneel is het geavanceerde wind-force systeem waarmee de vouwwagen doormiddel van luchtdruk wordt uitgeklapt.

De Nano is voorzien van een afritsbare luifel
De Nano is voorzien van een afritsbare luifel.

 

Meer informatie
www.holtkamper.nl< Terug naar de vorige pagina